19 sept. 2011

Vinete umplute cu carne de pui


Ingrediente 4 portii: un piept mare pui, 1 ceapa, ½  ardei verde, ½ ardei rosu, 2-3 samburi usturoi, 2 vinete maricele, optional 2 felii sunca presata, sare, piper, oregano.
   

1. Se taie vinetele pe lungime si cu ajutorul unui cutit le scoatem continutul fara sa rupem coaja, iar mai apoi pulpa de vanata se toaca cubulete.

2. Se caleste ceapa, apoi ardeiul. Dupa aproximativ 10 minute adaugam cubuletele de vinete.     

3. Mai apoi carnea de pui tocata cubulete si sunca presata. Se potriveste de sare, putin piper.

4. Cu continutul de mai sus umplem cele 4 jumatati de vinete.

5. Le asezam intr-o tava si deasupra punem putin oregano sau patrunjel.

6. Punem branza rasa sau felii si dam la cuptorul preincins. Lasam 30 de minute la 180 de grade.

Sa ai pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu