15 sept. 2011

Afla ce vindeca combinatia dintre miere si scortisoara

Scortisoara si mierea sunt unicele substante alimentare de pe planeta ce nu se strica sau putrezesc. Desi continutul sau se poate converti in zaharuri, sub orice forma, mierea ramane miere.

Daca mierea se lasa pe perioade mari de timp intr-un loc intunecat se va cristaliza. Cand se intampla asta deschide capacul si cu caldura apei fierte, las-o sa se topeasca. Mierea va fi la fel de buna ca si cum ar fi proaspata.
Niciodata sa nu fierbi mierea sau sa o pui la microunde, in acest fel nu vei face decat sa-i omori enzimele.

Scortisoara si mierea (si asta nu este pe placul companiilor de medicamente), pot vindeca multe boli.
     Mierea este produsa de catre majoritatea tarilor din lume. Stiinta aproba faptul ca mierea este un mijloc foarte eficient pentru vindecarea bolilor. Mierea poate fi utilizata fara a avea efecte secundare si luata in doze corecte, desi este dulce, nu ii afecteaza pe diabetici.


'Weekly World News'. O revista din Canada (17.01.1995) a creat o lista a bolilor care pot fi vindecate cu miere si scortisoara:

- Boli de inima
Fa o pasta din miere si scortisoara, pune-o pe paine in fiecare dimineata, in loc de gem sau marmelada si mananc-o cu regularitate ca parte a micului dejun. Aceasta va reduce colesterolul din artere si va preveni pacientul de atacuri ale inimii. Mai mult, aceia care au suferit un atac de inima, daca continua acest proces, vor fi protejati de a suferi un nou atac. Utilizarea regulata a acestor substante ajuta in mentinerea unei respiratii sanatoase si intarirea muschilor şi mişcarea ritmică a inimii
                                                                                              

In Statele Unite si Canada, in mai multe case de ingrijire a batranilor s-au vindecat cu succes pacienti ale caror vene au pierdut flexibilitatea si sunt infundate. Mierea si scortisoara le revitalizeaza.

- Artrite
Pacientii cu artrita pot lua in fiecare dimineata si seara o ceasca cu apa fierbinte cu doua linguri de miere si o lingurita de scortisoara praf. Daca se ia cu regularitate inclusiv artrita cronica poate fi vindecata. Investigatii recente facute de catre universitatea din Copenhaga au demonstrat ca acei doctori care isi tratau pacientii cu un amestec de o lingura de miere si o jumatate de lingurita de scortisoara inainte de micul dejun, coroborat intr-o saptamana, din 200 de pacienti, 73 deja nu mai simteau dureri artritice si intr-o luna, aproape toti pacientii care nu puteau merge sau misca din cauza durerilor, se miscau fara a simti dureri.

- Digestia
Scortisoara presarata pe doua linguri de miere luata inainte de mese poate reduce aciditatea si digera pana si a acele alimente difícil de digerat.

- Raceli si gripe
Un stiintific spaniol a dovedit ca mierea contine un ingredient natural care omoara germenii gripei si ca protejeaza pacientii de raceala.

- Longetivitate
Ceaiul cu miere şi scorţişoară, baut cu regularitate scade prejudiciile cauzate de limita de varsta in tesuturi. Ia 4 linguri de miere, una de scortisoara si trei cesti de apa fiarta pentru a face un ceai. Ia un sfert de ceasca, de trei patru ori pe zi. Mentine pielea sanatoasa si reduce daunele cauzate de imbatranirea tesuturilor si radicalilor liberi, prelungind perioada de vitalitate in mod regulat peste 100 de ani.

- Infectiile vezicii urinare
Pune doua lingurite de scortisoara si o lingura de miere intr-un pahar cu apa calduta si bea-l. Distruge germenii din vezica urinara.

- Colesterol
Doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara amestecate cu 16 uncii (1 uncie = 28,35 gr) de ceai administrate la un pacient cu un nivel ridicat de colesterol, a redus nivelul acestuia in sange cu 10% in primele doua ore de tratament. Cum s-a mentionat mai sus pentru pacientii cu artrita, daca se ia de trei ori pe zi, orice boala cronica de colesterol este vindecata. In acord cu informatiile din revista respectiva, mierea pura luata ca aliment zilnic ajuta la reducerea nivelului de colesterol.

- Raceli
Aceia care sufera de o raceala puternica pot lua o lingura de miere calda cu ¼ lingurita de scortisoara de-a lungul a trei zile. Acest proces va vindeca orice raceala si curata sinusurile.

- Stomacul
Mierea cu scortisoara ajuta de asemenea in vindecarea stomacului, curata si chiar poate vindeca ulcerul definitiv.

- Gaze
Studii facute in India si Japonia releva ca mierea si scortisoara reduc producerea gazelor din sistemul digestiv.

- Sistemul imunitar
Utilizarea zilnica a mierii si scortisoarei intaresc sistemul imunitar si protejeaza organismul de bacterii si virusi. Oamenii de stiinta au gasita in miere diverse vitamine si fier in cantitati mari.
Consumul regulat de miere intareste celulele albe din sange si protejeaza impotriva bolilor.

- Acneea
Trei linguri de miere si una de scortisoara, facand o pasta, se poate aplica pe cosuri inainte de a dormi, spalandu-te ziua urmatoare cu apa calduta. Daca se aplica timp de doua saptamani, cosurile vor disparea de la radacina.

- Infectii ale pielii
Aplicarea mierii si a scortisoarei in parti egale pe partile afectate vindeca eczema si tot felul de infectii ale pielii.

- Pierderea in greutate
Diminetile, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun si inainte de a merge la somn, bea o ceasca de apa fiarta in prealabil si pune miere si scortisoara. Daca se bea cu regularitate, reduce greutatea pana si la persoanele obeze. De asemeni, bautul amestecului cu regularitate nu permite acumularea grasimilor in corp desi persoana are o dieta bogata caloric.

- Cancer
Studii recente din Japonia si Australia au demonstrat ca cancerele avansate de stomac si oase au fost in totalitate vindecate. Pacientii suferinzi de aceste cancere trebuiau sa bea zilnic o lingura de miere si una de scortisoara, de trei ori pe zi timp de o luna de zile.

- Oboseala
Studii au aratat ca continutul de zahar din miere ajuta si nu slabeste forta corpului. Persoanele varstei a treia care luau miere si scortisoara in parti egale, sunt mult mai alerte si mai flexibile. Dr. Milton, cel care a investigat, spune ca un pahar cu o lingura de miere si presarata cu scortisoara in fiecare zi, la sculare si la orele trei dupa-amiaza, cand vitalitatea corpului incepe sa scada, creste forta corpului numai intr-o saptamana.

- Halitoza (respiratie urat mirositoare)
Oameni din America de Sud obisnuiesc sa faca gargara cu o lingura de miere si scortisoara in apa calda, mentinandu-le respiratia proaspata toata ziua.

- Pierderea auzului
Zilnic, mierea cu scortisoara in parti egale ajuta in repararea tesutului deteriorat al auzului.


Poti transmite aceste randuri mai departe pentru ca toti avem nevoie de ajutor si de o stare de sanatate buna. Ceea ce facem cu toate aceste informatii este responsabilitatea fiecaruia…

                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu