7 iul. 2011

Mierea


Este formata din glucoza si fructoza. Aproape ca nu necesita transformari pentru sucurile gastrice pentru a fi asimilate de organism.
Contine calciu, clor, fosfor, fier, magneziu, potasiu, sodiu si iod) si oligoelemente.
Gasim acizi organici, proteine (pure si bogate) si vitamine (A, B, C, E, PP, K). Ingrasa mai putin decat zaharul si contin elemente nutritive.

Proprietati:
  1. Este un aliment de calitatea I.
  2. Este buna pentru inima.
  3. Imbunatateste circulatia.
  4. Normalizeaza tensiunea arteriala.
  5. Regleaza ritmul cardiac.
  6. Remediu pentru afectiuni ale: ficatului, stomac si intestine.
  7. Ajuta sistemul nervos.
  8. Ajuta in oboseala musculara.
  9. Efect impotriva insomniei.
  10. Nu decalcifica.
  11. Nu strica dintii.
  12. Alimentul batranilor, anemicilor si firavilor.
  13. Cu precautie o pot consuma si diabeticii.
  14. Medicament pentru rani si ulcere.
  15. Mare remediu pentru constipatie.
  16. Ajuta la afectiuni ale gatului.
  17. Nu trebuie abuzat consumul sau.

Sfat: inainte de a dormi, bea un vas cu lapte cald, cu o lingurita de miere si vei dormi ca un bebelus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu